Benzema tvåmålsskytt när Real Madrid krossade Leganés

La Liga

Karim Benzema har länge fått kritik för att göra för få mål.
I kväll sänkte han Leganés med två mål till 4-1-seger i La Liga.

Real Madrid har inlett säsongen på ett imponerande vis utan stjärnan Cristiano Ronaldo, som tidigare i sommar lämnade klubben för Juventus och spel i Serie A. I premiären klev Gareth Bale fram med ett mål och därefter stod han åter för ett mål mot Girona, medan Karim Benzema blev tvåmålsskytt då.

I kväll kom det åter att handla om den anfallsduon mot Leganés på Santiago Bernabeu. Bale gav redan i den 17:e minuten Real ledningen i matchen, men fick säkerligen till sin stora förvåning sju minuter senare se Guido Carrillo kvittera till 1-1.

I andra halvlek var det Benzemas tur att kliva in i händelsernas centrum. Fransmannen, som länge varit kritiserad för att göra för få mål, vände inom loppet av 13 minuter på matchen med två mål till 3-1 och fick lite senare se Sergio Ramos punktera tillställningen till 4-1 efter en straffspark.

Real Madrid bärgade därmed tredje raka segern och toppar La Liga.