POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN
25v

BETYG: Så snygga är alla La Liga-lags matchställ

Foto: Bildbyrån

Fotbollskanalen fortsätter att betygsätta matchställen i Europas storligor.
Nu har turen kommit till La Liga.

Tidigare betygsatta matchställ:


Alla betyg och kommentarer är endast skribentens åsikt.

Athletic Bilbao

Betyg: 3.

Kommentar: Inga större konstigheter, här har man hållit det enkelt. Det rödvita balanserar bra mot svarta shorts och strumpor. Saknar dock det lilla extra för att få det att lyfta helt. Hade dessutom föredragit tunnare ränder. Stark trea.

Atlético Madrid

Betyg: 2

Kommentar: De senaste säsongarna har Atlético dribblat med flera knasiga ställ. Årets är inget undantag. Synd, för potentialen att göra något bra finns. Inte nära mer än en tvåa i nuläget.

Barcelona

Betyg: 3

Kommentar: Färgnyanserna i tröjan är riktigt bra, men det ser väldigt märkligt ut att shorts och strumpor går i en mörkare blå nyans. Dessutom lite väl tunna ränder på tröjan. Klar trea.

Celta Vigo

Betyg: 3.

Kommentar: Stilrent, men reklamloggan på bröstet förstör väldigt mycket här. Annars bud på en fyra.

Deportivo Alavés

Betyg: 2

Kommentar: Blått och vitt kan lätt bli lite trist, vilket är fallet för Alavés detta år. Ytterligare ett minus att man har ligans klart fulaste klubbmärke. Klar tvåa.

Eibar

Betyg: 3

Kommentar: Färgerna funkar okej, men bröstreklamen förstör väldigt mycket här. Det ser dessutom lite konstigt ut att klubbmärket går i andra färger. Svag trea.

Espanyol

Betyg: 2

Kommentar: Återigen ett exempel på ett lite trist blåvitrandigt ställ. Tunnare ränder hade hjälpt. Nu en stark tvåa.

Getafe

Betyg: 2

Kommentar: Getafe går numera i en lite ljusare blå nyans, vilket inte är en jättehit, åtminstone inte när alla delar av stället går i samma färg. Vita shorts på det här och de hade genast klättrat till en trea.

Girona

Betyg: 3

Kommentar: Färgerna sitter för Girona, men jag är inte övertygad om att snedränderna är rätt väg att gå. Trean känns given.

Huesca

Betyg: 2

Kommentar: Färgerna är väldigt bra. Lösningen med tjocka diagonala ränder är det inte. Här finns potential för ett mycket högre betyg.

Leganés

Betyg: 2

Kommentar: Den lite ljusare blåa nyansen funkar okej, men det är inte snyggt med olika bredd på ränderna. Inte nära en trea.

Levante

Betyg: 4

Kommentar: Bra balans och bra färger. Levante sticker upp med ett riktigt bra ställ.

Rayo Vallecano

Betyg: 2

Kommentar: Jag korar härmed Rayo till segrare av priset "störst outnyttjad potential i La Liga". Det är bara att konstatera att de stora och mycket märkliga svarta detaljerna förstör det mesta med det här stället. Synd!

Real Betis

Betyg: 4

Kommentar: Bra grön färg i snyggt smala ränder. En riktig hit!

Real Madrid

Betyg: 3

Kommentar: En klassiker som är svår att misslyckas med - men jag tycker att det är lite för mycket svart plåtter för att Real ska få ett högre betyg i år. I nuläget ligger Real precis under en fyra.