Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Carlos Vela vill inte tillbaka: "Tänker inte på Arsenal"

Carlos Vela gör bra ifrån sig i La Liga och Real Sociedad. Den Arsenalägde anfallaren tänker inte på en återkomst till England.
– Om jag kunde stanna här vore jag gladare, säger han.

Arsenalägde anfallaren Carlos Vela har en imponerande säsong i baskiska Real Sociedad. På de senaste sex matcherna har den 23-årige mexikanen gjort fem mål. Chanserna i Arsenal har varit få, och frågan är om Vela kommer att återvända till London.

– Som jag har sagt förut, jag vill avsluta säsongen på ett bra sätt här – göra fler mål och ge alla assister som jag kan. Sen när transferfönstret öppnas kommer vi att diskutera den frågan. Nu tänker jag varken på Arsenal eller på framtiden, säger Vela till Marca.

Vela har en relativt lång erfarenhet av La Liga-spel då han tidigare har varit utlånad till Osasuna. Och anfallaren tycker att den spanska fotbollen passar honom.

– Från mitt perspektiv, från en fotbolls- och levnadsmässig ståndpunkt – är det bättre att stanna i den här ligan. Jag har ett kontrakt med Arsenal och om jag återvänder dit kommer jag att anpassa mig, men om jag kunde stanna här vore jag gladare, ska Vela ha sagt enligt goal.com.
Carlos Vela kom till Arsenal 2005 och har blivit utlånad till flertalet klubbar i England och Spanien. En framtid i Arsenal verkar inte trolig och frågan blir då var Vela spelar nästa säsong.

Publicerad 2012-04-10 kl 16:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons