Carrasco med hattrick för Atlético - behåller serieledningen efter kross

La Liga

Yannick Carrasco stod för ett hattrick i mål och dubbla assist när Atlético Madrid körde över Granada totalt. Trots underläge tidigt vann hemmalaget med hela 7-1 och laget behåller serieledningen.

Atlético Madrid behåller serieledningen i La Liga efter en total överkörning hemma mot Granada. Segersiffrorna skrevs till 7-1 efter tre mål och två assist av belgaren Yannick Ferreira-Carrasco.

Gästerna tog dock överraskande ledningen i den 18:e minuten när Isaac Cuenca oerhört snyggt vinklade upp bollen till sig själv utanför straffområdet och tryckte till direkt fram till 1-0.

Hemmalaget utjämnade dock i den 34:e minuten efter att returen från Antoine Griezmanns skott trycktes in i mål från Yannick Carrasco.
Samme Carrasco såg sedan till att Atlético gick till pausvila i ledningen när hans skott turligt studsade på en back och in i mål fram till 2-1.

Carrasco skulle även bli hattrick-skytt när Antoine Griezmann satte bollen snett inåt bakåt och mittfältaren vinklade in 3-1.

Kort därefter satte inhopparen Nicolas Gaitan 4-1. Gaitan gjorde även sitt andra mål för kvällen i den 81:a minuten fram till 5-1.

Men det var inte slut där. Angel Correa sköt in 6-1 med ett lågt, hårt skott intill stolproten. Och bara minuter efter det var det 7-1 när Tiago skickade in bollen i krysset mot ett uppgivet Granada-försvar.

Atlético är alltjämnt obesegrat i La Liga efter åtta omgångar. Laget har smått otroliga 21-3 i målskillnad.