Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN
1v

Carvajal försvarar sparkade Lopetegui: “Bästa tränaren jag haft”

Foto: Bildbyrån

Julen Lopetegui fick sparken efter dåliga resultat i Real Madrid.
Men Dani Carvajal väljer att försvara sin förra tränare.
- Lopetegui är den bästa tränaren jag någonsin haft, säger högerbacken enligt El Mundo Deportivo.

Real Madrid inledde med fyra förluster de första tio omgångarna i La Liga. Det, tillsammans med en chockartad förlust mot CSKA Moskva i Champions League, ledde till att Julen Lopetegui fick sparken från tränaruppdraget efter knappa fem månader.

- Efter ledningens beslut, så vill jag tacka klubben för möjligheten den gav mig. Tack till spelarna för deras insats och deras arbete, precis som till alla anställda i klubben för deras goda behandling under den här tiden, sa Lopetegui efter beskedet.

Nu får tränaren också stöd av sin gamla spelare i Real och spanska landslaget, Dani Carvajal.

- Lopetegui är den bästa tränaren jag någonsin haft, säger högerbacken till spanska tv-stationen TVE enligt El Mundo Deportivo och menar samtidigt att tränaren hade otur i klubben.

Carvajal har tidigare haft tränare som Carlo Ancelotti, Rafael Benitez och Zinedine Zidane, den sistnämnda som försvaren vann tre Champions League-titlar med. Trots det ser han Lopetegui som den främsta tränaren han spelat under.

- Hans (Lopetegui) sätt att se fotboll, hans sätt att hantera spelartruppen, hans sätt att bete sig runt spelarna, jag håller med om de tankarna. Jag har ett sätt att se på fotboll och jag har sa redan innan Lopetegui blev tränare för Real Madrid och jag kommer säga det igen även nu när han inte är kvar här, säger Carvajal.

Publicerad 2018-11-06 kl 10:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons