POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

Cruyff: "Barca måste inte vinna mot Real Madrid fyra gånger"

Barcelona och Real Madrid kan mötas fyra gånger på tre veckor. Prestige, så klart, men Johan Cruyff kräver inte fyra vinster.
- Barcelona behöver bara vinna två, säger han.

Både Barcelona och Real Madrid leder sina kvartsfinaler i Champions League stort. Det innebär att de två storlagen inom en snar framtid kan mötas fyra gånger - två gånger i CL:s semifinal, en gång i ligan och en gång i den spanska cupfinalen.

Varje gång ett "El Clásico" spelas handlar det om oerhört mycket prestigt - men Barcelonalegendaren Johan Cruyff tycker att det räcker att vinna två av fyra matcher - de två som är viktigast.

- Båda klubbarna har kvaliteten till att vinna alla fyra matcher, men det är väldigt osannolikt. Och jag tror inte att det är nödvändigt att vina fyra matcher. Det finns inget syfte med att visa att man är det bästa laget, det handlar om att vinna de rätta matcherna, säger holländaren till El Periodico.

- Barcelona behöver bara vinna två matcher mot Madrid. Det handlar om cupfinalen och det andra mötet i Champions League-semifinalen. En vinst säkrar en titel, och den andra tar förmodligen laget till Champions League-final.

Det första mötet är ligamatchen som spelas på Santiago Bernabeu den 16 april. Fyra dagar senare är det dags för cupfinal. Champions League-semifinalerna spelas den 26 eller 27 april, och den 3 eller 4 maj.

Publicerad 2011-04-11 kl 13:53
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå