POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Dani Alves: "Inte skrivit på för någon"

Foto: TT

Dani Alves kontrakt med Barcelona går ut i sommar. Han kan redan nu förhandla med vilken klubb han vill, men samtidigt så öppnar han för att stanna i den spanska storklubben.
– Har inte skrivit på för någon, säger ytterbacken till Globalsport.

Barcelona är fortfarande under FIFA:s transferstopp och kan inte värva några spelare i sommar. Däremot så finns det inga förhinder från att förlänga kontrakt på spelare som redan finns i klubben. En sådan spelare som nästan får ses som ett nyförvärv i såna fall är Dani Alves som har ett utgående kontrakt i sommar, och som många Barca-supportrar redan räknat bort.

Den brasilianska landslagsspelaren har tidigare uttryckt en vilja att vara kvar i Barcelona. Men då inget kontrakt är skrivet så är frågan om klubben vill fortsätta med brassen.

– Jag är glad i hjärtat med vart jag är någonstans, sen är det inte upp till mig om jag får förlängt kontrakt. Jag har samma begär nu som när jag kom till klubben, sen har jag inte skrivit på något för någon annan klubb.

– Jag har beslutat mig för att leva i nuet och på tänker bara på här och nu. Så måste jag tänka då vi är mitt i säsong och spelar i tre turneringar. Jag vill avsluta mitt kontrakt med titlar och en härlig känsla, sen får vi se vad som väntar mig.

Dani Alves kom till Barcelona från Sevilla 2008. Tidigare har det ryktats om att bland annat klubbar som PSG, Manchester United och Chelsea skulle vara intresserade av ytterbackens signatur.

Publicerad 2015-03-29 kl 13:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå