Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Daniel Larsson om tuffa tiden i Granada: "Finns inte i tankarna att lämna"

Foto: AP

Daniel Larsson i Valladolids tröja

BARCELONA. Daniel Larsson har haft en tung start i Granada och har ännu inte fått spela men ser trots det positivt på situationen.

- Det finns inte i tankarna att lämna, jag trivs väldigt bra och nu ska jag bara bevisa tränaren att han haft fel, säger Larsson till fotbollskanalen.se

Daniel Larsson värvades till Granada inför säsongen efter att hans förra lag Valladolid åkt ur den spanska högstadivisionen. Väl i Granada har det gått tungt för svensken som lämnades utanför truppen för de inledande fyra ligamatcherna innan han drog på sig en hälskada under en träning.

Under onsdagsförmiddagen tränade Larsson för första gången på nytt med laget efter att ha dragit på sig skadan i slutet av september. Efteråt pratade han med fotbollskanalen om livet i Granada, konkurrensen i laget och Malmö FFs chanser mot Atlético Madrid i Champions League.

Du har varit i Granada ett tag nu, hur trivs du där nere i solen?

- Jag trivs väldigt bra i Granada, det är en trevlig stad med god mat och bra väder även om det börjar bli lite höst även här nu. Allt som allt så känns det jävligt bra.

Hur känns hälen, när tror du att du kan spela igen?

- Jag har precis gjort min första träning med laget, så det känns bra. Vet inte riktigt när jag kommer kunna spela igen men tanken är att fortsätta att träna med laget fullt ut och hoppas på att hälen håller.

Du har inte fått någon speltid än, är det något som förvånat dig?

- Nja, det är klart att det inte är vad jag hade hoppats på men det är en tuff konkurrens här så det gäller att hela tiden prestera på topp.

Hur kändes det på träningarna innan skadan, kunde du konkurrera med de andra?

- Jag kände absolut att jag kunde konkurrera men det är små marginaler och tränaren har inte velat ge mig chansen ännu. Men det är bara att fortsätta jobba och bevisa att han har fel.

Vad känner du att du kan tillföra Granada på planen?

- Det jag kan bidra med är framförallt mer direktspel och djupled för att skapa fler chanser. Sen handlar det mycket om att vara bra defensivt eftersom det är så vi spelar.

Hur länge kan du tänka dig att stanna kvar i Granada utan speltid?

- Jag tänker inte alls i de banorna. Jag har skrivit på för tre år och hoppas under den tiden kunna njuta och spela fotboll här. Det finns inga som helst tankar på något annat just nu.

Spansak ligan börjar om på fredag efter landslagsuppehållet. Granada ställs då mot rayo vallecano.

Publicerad 2014-10-16 kl 06:02
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons