Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN
10å

Dos Santos på väg till Tottenham

Tidigare i veckan sades han vara inblandad i en bytesaffär som skulle ta Zlatan Ibrahimovic till Barcelona, och han har tidigare sagt att han vill stanna i Barca. Men nu skriver spanska sport tidningen Sport att mexicanen är på väg till Tottenham.

Barca ska ha accepterat ett bud som motsvarar ungefär 75 miljoner kronor från londonklubben. Summan kan sedan komma att stiga beroende på Dos Santos och klubbens prestationer.

Giovani Dos Santos själv har inte sagt något om flytten till Tottenham, men hans pappa bekräftar i den mexicanska dagstidningen Record att en affär är på gång.
- Det är inte helt klart. Men det är en ära att en så viktig klubb som Tottenham vill knyta Giovani till sig, fast inget kan sägas officiellt än. Den ambition som Tottenham har har gjort Giovani entusiastisk och han vill inget hellre än att bidra efter bästa förmåga, sade 19-åringens pappa.

Vad det är som är så viktigt med Tottenham, eller vilken ambition de har som får Giovani Dos Santos att vilja lämna en klubb som Barcelona framgår inte. Men man behöver kanske inte vara överdrivet konspiratoriskt lagd för att misstänka att tjockleken på lönekuvertet spelar in.

Publicerad 2008-06-01 kl 20:12
Annons
Annons
Annons