Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Ex-presidentens attack: "Barcelona har sålts till Qatar"

Barcelonas tidigare klubbpresident Joan Laporta har gjort klarsak i att han inte kommer ge upp sina försök i att återta makten i klubben.
- Barca har sålts till Qatar, men jag kommer fortsätta att slåss så att klubben än en gång kan tillhöra alla, säger han.

Joan Laporta misslyckades med att återta presidentposten från rivalen Josep Maria Bartomeu i presidentvalet som hölls för ett par veckor sedan.

Den tidigare Barca-presidenten gör dock klart i att han kommer fortsätta kampen för att detronisera Bartomeu.

- Barca har sålts till Qatar, men jag kommer fortsätta att slåss så att klubben än en gång kan tillhöra alla. Den rådande klubbmodellen är sportsligt, socialt och ekonomiskt, ohållbar, säger Joan Laporta enligt Goal

Vidare har Laporta svårt att finna sig i att Bartomeu och hans ledning inte överklagat Uefas beslut om att straffa Barcelona för att de placerat en katalansk flagga i mittcirkeln efter Champions League-finalen.

- Det är ännu en anledning till att jag inte kommer ge upp. Vi kan inte ha en styrelse som är anser att det är straffbart att ha katalanska flaggor Berlin.

Laporta var president i Barcelona mellan 2003-2010 och under hans styre vann klubben fyra ligatitlar och Champions League-bucklan lyftes två gånger.

Publicerad 2015-08-02 kl 11:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons