Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Fabregas stöttas av förre lagkamraten: "Fick orättvis kritik i Barca"

Foto: Scanpix

BARCELONA. Cesc Fàbregas återvände till England efter att han inte känt sig tillräckligt värdesatt i Barcelona, nu får han stöd av förra lagkamraten.
- Han fick orättvis kritik i Barcelona, säger Pedro enligt EFE.

När Cesc Fàbregas 2011 återvände till Barcelona efter åtta år i Arsenal trodde många inklusive han själv att det var för att stanna. Men efter tre år i barndomsklubben tog Cesc i somras beslutet att återvända till England för spel i Chelsea.

På sju matcher har det blivit sju assist för katalanen och nu hyllas han av förra lagkamraten.
- Jag är inte överraskad över vad han presterat i Chelsea eftersom han är en av de bästa mittfältarna i världen. Han fungerar bra med anfallarna och har en fantastisk syn. Jag är väldigt glad att det går bra för honom, säger Pedro enligt EFE.

Under tiden i Barcelona fick Cesc utstå en del kritik, orättvis sådan enligt Pedro.
- I Premier League tycker jag att man värderar Cesc som han förtjänar, när han var i Barcelona kände jag att han fick en hel del orättvis kritik.

Pedro pratade även om sin egen situation i Barcelona och den stora konkurrensen som råder i anfallet.
- Precis som varje år så är det svårt. Vi har några av de bästa anfallarna i världen här i Barcelona. Jag ser fram emot när Suárez kan börja, jag tror att han kan hjälpa oss en hel del, han är en fantastisk målskytt. Men den konkurrens som jag kommer ha den här säsongen kommer inte vara annorlunda mot hur det varit de senaste sju åren. Vad som än händer så kommer jag träna och förbättras varje dag, säger Pedro enligt EFE.

Publicerad 2014-10-08 kl 20:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons