Fin insats av Guidetti när Celta Vigo pressade Atlético Madrid

La Liga

John Guidetti fick återigen chansen från start och spelade hela matchen när Celta Vigo pressade Atletico Madrid i Copa del Rey.
Matchen slutade 0-0 och dubbelmötet är en öppen historia inför returen.

Efter att han följde upp målet i cupmatchen med Cadiz med två nya strutar i den senaste ligamatchen - tog John Guidetti återigen en plats i Celta Vigos startelva när Atletico Madrid gästade Estadio de Balaidos.

Onsdagskvällens möte var det första av två i Copa del Reys kvartsfinalspel och den första halvleken förblev mållös trots flera fina målchanser.

John Guidetti spelade tidigt i matchen fram lagkamraten Orellana, vars avslut dock gick alldeles för rakt på Moya i Atleti-målet.

Svensken fick sedan själv en chans att öppna målskyttet, men han fick se sitt skott blockeras av en försvarare.

I den andra halvleken pressade Celta på för ett ledningsmål och Guidetti var en av de som var mest aktiva i jakten på mål.

Närmare än en rensad boll på mållinjen kom dock inte hemmalaget och efter 0-0 är dubbelmötet en helt öppen historia inför returen i Madrid den 27:e januari.