Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

“Förbannelse” över Ronaldo

Cristiano Ronaldo är tillbaka i spel precis lagom till El Clasico mot Barcelona. Men en ”trollkarl” hävdar att det blir en kortlivad comeback eftersom han utropat en förbannelse över superstjärnan.

Efter två månaders skadefrånvaro är portugisen äntligen tillbaka till supermötet med Zlatan Ibrahimovic Barcelona. Men en oväntad 57-åring kan sätta stopp för Ronaldo.

Det är Pepe, ”trollkarl” från Malaga, som säger sig ha förhäxat Ronaldo efter att ha betalats 325 000 kronor av en före detta flickvän till stjärnan.

- Det bästa återstår, säger 57-åringen till AFP omgiven av brinnande rökelse och djävulsstatyer.

- Jag har givit mig själv fyra år för att sätta stopp för hans karriär och jag har sagt till alla att när Cristiano börjat spela igen kommer han bara spela en till tre matcher innan han skadas igen.

Pepe, som säger sig tidigare ha anlitats för att sätta förbannelser på David Beckham och Lionel Messi, vill inte avslöja identiteten på sin uppdragsgivare, utan sade bara att han kontaktats av hennes representant som fått hans telefonnummer av en annan Real-spelare.

Enligt flera medier är det den amerikanska superkändisen Paris Hilton som ligger bakom voodoo-förbannelsen.

Ronaldo gjorde comeback för Real i onsdags i matchen mot Dusan Djuric FC Zürich i Champions League där han gjorde ett inhopp. Han sa efter matchen att det kändes bra att spela.

Nu ska Pepe ha en svart voodoo-docka han klätt i Real Madrids vita dräkt och han ska bara vänta på att Ronaldo kommit i form innan han börjar sticka den med nålar.
Hans mål? ”Ronaldos högra knä”, säger han.

Ronaldo själv har vägrat att kommentera Pepe trollkarlen. Men enligt uppgift ska hans mor ha anlitat en ”vit magiker” för att motverka Pepes ”svarta magi”.

Publicerad 2009-11-28 kl 16:56
Annons
Annons
Annons