Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Försäljningen av Sanchez upprör Stoitjkov

Foto: AP

I samma veva som Barcelona presenterade Luis Suárez bekräftades också att Alexis Sánchez skrivit på för Arsenal. 

- Det är ett stort misstag, säger legendaren Hristo Stoitjkov till spanska Cooperativa. 

Barcelonas val att köpa Luis Suárez från Liverpool och samtidigt släppa en av förra säsongens viktigaste spelare, Alexis Sánchez, till Arsenal har mötts av delade reaktioner. Den bulgariska legendaren Hristo Stoitjkov är en av dem som tycker att Barcelona gör fel som släpper chilenaren. 

- Det är ett stort misstag, men vi vet också att den som är ansvarig för det här inte kan vänta mycket längre. Jag är inte förvånad med tanke på hur tränarna tänker idag. Inte konstigt att de säljer en av sina bästa spelare, säger Zico till Cooperativa.es.

- Det betyder att de inte jobbar för laget utan för någonting som är utanför sporten. Alexis är en av de bästa spelarna tack vare sin snabbhet och sin kämparglöd. Han kämpar om varje boll och spelar för laget. Jag tycker om hans mentalitet. Han lämnar klubben med huvudet högt. Han är en avgörande spelare. 

Enlgit rapporter i Spanien var det Cesc Fàbregas som övertygade Sánchez om att lämna Barcelona för hans gamla klubb Arsenal. 

- Jag vet att den här klubben har en manager som ser efter sina spelare och tar hand om dem. Man sa till mig att jag kan lära mig mycke av den här managern. Han vill uppnå stora saker och det hjälpte mig i beslutet att skriva på för Arsenal, sa Sánchez efter att affären var klar. 

Publicerad 2014-07-12 kl 07:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons