POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN
10å

FOTBOLLSNOTISER 28/10: Vieri till brasilianska ligan och Arsenal ville ha Aquilani

Stort och smått från fotbollsvärlden.

PREMIER LEAGUE. Arsene Wenger erkänner att han gärna skulle ha värvat Alberto Aquilani, som istället gick till Liverpool, men att han avstod på grund av spelarens alla skador ...

PREMIER LEAGUE ... och Aquilani debuterade under onsdagskvällen för sitt Liverpool. Laget föll mot just Arsenal och efter matchen var Rafa Benitez missnöjd - men han hyllade sitt nyförvärv.

BRASILIEN. Christian Vieri sa nyligen att han lägger sina skor på hyllan men nu gör han en helomvädning. Hans agent Frank Assuncao berättar för O Globo att spelaren kommer att vara klar för den brasilianska klubben Botafogo inom kort.

LA LIGA. Luis Fabiano placeras ofta i Milan och Sevillas målspruta ger nu en indikation på att han kan komma att lämna klubben då han väljer att inte skriva på nytt kontrakt. Spelarens agent säger att det inte är någon brådska.

BUNDESLIGA. "En eller två" spelare kommer att lämna Bayern München i januari säger klubbchefen Uli Hoeness. Det lär med stor sannolikhet vara Luca Toni som är den ena. Den italienska anfallaren vill ha speltid för att försöka få en plats i VM-truppen.

Publicerad 2009-10-29 kl 01:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå