POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN
1v

Griezmann dök inte upp när Atlético drog igång försäsongen - nu väntar böter

Foto: Bildbyrån

Antoine Griezmann väntas byta klubb i sommar, men är fortfarande Atlético-spelare.
Nu väntar böter för fransmannen då han inte dykt upp för försäsongsträning.

Antoine Griezmann är på väg att lämna Atletico Madrid. Tidigare under året meddelade fransmannen att han skulle lämna klubben till sommaren, då hans utköpsklausul minskar från 200 miljoner euro till 120 miljoner euro.

Ännu är han dock inte klar för någon ny klubben, även om det mesta tyder på att han till slut kommer hamna i Barcelona. Atlético gick nyligen ut med en irriterad kommuniké där man bland annat skrev att Barcelona hade kontakt med Griezmann redan i februari samt att man förväntade sig att Griezmann skulle infinna sig på försäsongsträningen, som drog igång i går, söndag.

Griezmann dök dock inte upp, vilket gör att böter väntar för fransmannen. Spanska AS påpekar att ingen vet hur mycket det rör sig om för närvarande, men nämner 3 000 till 5 000 euro (cirka 30 000 till 50 000 kronor) per dag. Enligt tv-kanalen Gol kan det handla om fyra procent av lönen, 60 000 euro (runt 600 000 kronor).

Samtidigt skriver katalanska Sport att Barcelona arbetar på att samla ihop de 120 miljoner euro som behövs för att utlösa utköpsklausulen.

Publicerad 2019-07-08 kl 10:50
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå