POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN
5v

Griezmann hyllar Messi: "Han är nummer ett - något annat än alla andra"

Foto: Bildbyrån

Efter en del turer blev Antoine Griezmann till slut klar för Barcelona.
Nu hyllar han sin nya lagkamrat Lionel Messi i en intervju på klubbens hemsida.
- Han är nummer ett. Precis som LeBron James är bilden utåt för basket, är Messi bilden utåt för fotbollen, säger Griezmann.

Till slut blev det klart - Antoine Griezmann lämnade Atlético Madrid för Barcelona. Nu har fransmannen börjat träna med sitt nya lag, och i en intervju på klubbens hemsida berättar han om känslorna över att tillhöra sitt nya lag.

- Det gör mig stolt och det är ett "uppdrag utfört" ("mission accomplished"). Jag och min familj är väldigt lyckliga över att vara här. Jag är redo och jag vill verkligen bära den här tröjan, gå ut på Camp Nous gräsmatta och njuta av mina nya fans. Fram till nu har jag sett matcherna och sedan försökt applicera det i träning och på planen. Nu kan jag göra det direkt, och jag hoppas att vi connectar i våra matcher och har väldigt kul, säger Griezmann.

Griezmann passar även på att hylla sin nya lagkamrat Lionel Messi.

- Han är nummer ett. Precis som LeBron James är bilden utåt för basket, är Messi bilden utåt för fotbollen, för han är annorlunda än resten. En sådan här sak händer bara var 30:e år, eller mer sällan, säger han.

28-åringen avslöjar även att han filar på ett nytt sätt att fira sina mål.

- Jag jobbar på ett nytt målfirande för Camp Nou. Jag hoppas att det kommer att fungera bra, men jag kan inte avslöja något.

Publicerad 2019-07-16 kl 23:10
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå