Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SPANIEN

Guidetti efter drömmålet: "Jag heter Super-Guidetti"

John Guidetti slog till med ett drömmål när Celta Vigo slog ut Atletico Madrid ur Copa del Rey. Efter matchen skämtade han med en tv-reporter som ville veta hur hans efternamn uttalades.
- Super-Guidetti, svarade svensken med ett skratt. 

Målsuccén fortsätter för John Guidetti. Mot Atletico Madrid i Copa del Rey slog han till med ett mål som dessutom var riktigt vackert. Han bombade in ett långskott från cirka 30 meter och var självklart nöjd efteråt.

- Det var verkligen ett Golazo (drömmål). På träningarna har vi tränat mycket på skott, skjutit, skjutit och skjutit. Jag tog emot bollen och testar och så blir det ett Golazo, säger Guidetti till spansk media efter matchen, uppger Sportbladet.

Kan ni vinna cupen?
- Självklart, vi är i semifinal, allt är möjligt och jag har gjort fem mål. Kom igen nu ge mig bara nästa match. Vi har även ett otroligt stöd från fansen, de är helt fantastiska, tillsammans med dem kan vi absolut göra det, säger Guidetti.


Svensken säger också att han börjat komma in i språket.
- Jag pratar med alla spelarna i Celta, det är bara att prata prata och prata. Jag försöker så gott jag kan och min flickvän pratar bra spanska så det är bara att öva på.

I en tv-intervju som gjordes direkt efter matchen visade Guidetti prov på sin spanska - och det uppstod vissa språkförbistringar. Men när reportern ville veta hur hans efternamn uttalades var han i alla fall glasklar:
- Super-Guidetti, svarade han.

Se ett klipp från tv-intervjun här (extern länk) 

Publicerad 2016-01-28 kl 07:12

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER