Guidetti en mållös vinnare i startdebuten

La Liga

John Guidetti blev en mållös vinnare i sin startdebut för Celta Vigo.
Svensken stod för ett avslut och byttes ut med tio minuter kvar att spela i matchen som Celta vann med 2-1.

John Guidettis, 23, väntan är äntligen över - under lördagskvällen sprang han för första gången ut på plan från matchminut ett sedan han anslöt till Celta Vigo.

Landslagsanfallaren - som med sitt Celta 2-1-besegrade Sporing Gijon - hade inför mötet gjort elva inhopp i ligaspelet i vilka han noterats för ett mål.

Det var hemmalaget som öppnade bäst och efter dryga kvarten höll sig Fabian Orellana framme och satte 1-0 för de ljusblå.

Gästerna skulle sedan kvittera med halvtimmen kvar genom Carlos Castro, men det var hemmalaget som skulle få sista ordet.

Med en hel del tur inbladat fick Nolito den utrusande målvaktens resning på sig så att den   tillslut hamnade i nätmaskorna.

Guidetti då?
Förutom en bra framspelning som lagkamraten Theo Bongonda inte tog tillvara på skapade den svenske landslagsanfallaren inget nämnvärt.

Svensken blev utbytt med tio minuter kvar att spela och in i hans plats kom Iago Aspas.

I och med segern klättrar Celta Vigo upp på en fjärdeplats i tabellen.