Guidetti hoppade in när Celta Vigo tog ny seger

La Liga

Celta Vigo hade under lördagskvällen inga problem med att besegra Rayo Vallecano.
John Guidetti byttes in i den 78:e minuten i 3-0-segern.

Celta Vigo fick en drömstart i hemmapremiären på Estadio de Balaidos då Duran Nolito säkert satte 1-0 från straffpunkten i den elfte minuten.

I situationen som föranledde straffen blev Rayo Vallecanos Tono utvisad. Celta Vigo utnyttjade sedermera sitt numerära överläge och en för dagen lysande Nolito ökade på till 2-0 fem minuter in i den andra halvleken.

John Guidetti då?
Svensken byttes in i den 78:e minuten och löpte sig bland annt till ett friläge. U21-hjälten fick dock aldirg chansen att avsluta då han blåstes av för offside.

I den 88:e minuten skrev Andreu Fontas slutresultatet till 3-0 efter en läcker frisparksvariant med matchens gigant: Nolito.

3-0-segern innebär att en i nuläget hittar John Guidetti och hans Celta Vigo i toppen av LaLiga -tabellen.

Publicerad 2015-08-29 kl 23:55