Guidetti med assist mot Real - men Celta föll

La Liga

John Gudetti startade mot Real Madrid under lördagen - och stod för en assist.
Men Celta Vigo föll med 2-1.

Real Madrid skapade en del farliga lägen i den första halvleken. Bland annat hade Luka Modric några tunga skott som kunde ha resulterat i mål, men Celta Vigo höll tätt under de första 45 minuterna.

Men hemmalaget fick till slut hål på Celta. Marco Asensio missade ett fritt läge inne i straffområdet i den 60:e minuten, men på returen sköt Alvaro Morata in 1-0 i det bortre hörnet. I den 67:e kvitterade dock Celta Vigo till 1-1.

Ett uppspel hamnade hos svenske anfallare John Guidetti, som startade matchen. Han passade vidare till Fabio Orellana, som klippte till och hittade nätet.

I den 73:e minuten blev Guidetti utbytt. Åtta minuter senare tog Real Madrid ledningen igen. Tyske mittfältaren Toni Kroos placerade in 2-1 via ena stolpen från en position utanför straffområdet.

Matchen slutade 2-1 till Real.

Real Madrids startelva: Casilla; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Modric, Casemiro, Kroos; Marco Asensio, Morata,  Gareth Bale.

Celta Vigos startelva: Sergio Álvarez; Hugo Mallo, Roncaglia, Cabral, Jonny; Radoja, Wass; Orellana, Pablo Hernández, Bongonda; Guidetti