Hattrick av Messi - förbi Ronaldo i skytteligan

Spanien

Lionel Messi gjorde hattrick och gick förbi Cristiano Ronaldo i skytteligan när Barcelona besegrade Malaga med 4-1.

Lionel Messi gör en del nickmål, trots sin längd, och i mötet med Malaga slog han till på nytt. Efter drygt en halvtimmes spel kom han först på bollen och satte dit den med pannan nästan från kanten av straffområdet.

Efter paus slog Alexis Sanchez in en retur från nära håll och Barcelona fördubblade sin ledning till 2-0.

När Leo Messi satte 3-0 klev han upp på lika många gjorda mål, 21, som den dåvarande skytteligaledaren Cristiano Ronaldo, Real Madrid.

Mål nummer 22 kom också till sist. Efter 82 minuter satte argentinaren fart nästan från mittplan och placerade sedan 4-0 för Barcelona.

Rondón sköt in Malagas tröstmål till slutresultatet 4-1 precis före slutsignalen.