Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Higuain: Mourinho har stöttat mig genom tuffa situationer

Gonzalo Higuain är på väg tillbaka efter en längre skadeperiod. Nu vill han ut på planen för att betala tillbaka det stödet Mourinho gett honom.
- Jag hoppas att jag är redo att spela för honom snart igen.

Real Madrids anfallare Gonzalo Higuain är snart tillbaka efter sin skada och 23-åringen berättar att José Mourinho har varit ett väldigt stöd för honom.
- Ska jag vara ärlig så tror jag att alla vill spela för Mourinho. Han har vunnit allt, han har en stark personlighet och han bryr sig om sina spelare. Jag är väldigt tacksam till honom för den här säsongen. Han har stöttat mig igenom många tuffa situationer. Jag hoppas att jag är redo att spela för honom snart igen, säger Higuain till Real Madrids TV-kanal

Han säger att fansen också har betytt mycket under skadeperioden.
- Jag har fått mycket kärlek från fansen. Och inte bara från Madridistas. Det säger något om att jag inte bara gör mitt jobb utan att folk uppskattar mig som person också. Jag har inte fått några negativa kommentarer och det gör mig väldigt glad. Jag hoppas jag kan betala tillbaka när jag kan spela igen.

Det är nu två månader sedan Higuain opererade sig och comebacken närmar sig med stormsteg.
- Jag vill bara komma tillbaka ut på planen, göra mål och njuta tillsammans med fansen. Jag är väldigt tacksam för allt stöd jag har fått.

Publicerad 2011-03-05 kl 23:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons