Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Hon är Fotbollskanalen Europas nyförvärv: ”Lite rädd för de gröna stolarna”

På söndag kliver Fotbollskanalen Europas senaste värvning in i handlingen. På söndag dyker spanienexperten Johanna Garå upp i rutan tillsammans med Ekwall, Hussfelt och Lundh.

Det har varit en av silly seasons mest omdiskuterade värvningar, vem ska fylla luckan i den ”spanska” stolen i Fotbollskanalen Europa efter Pontus Kåmark? Och nu vet vi. Svenska Dagbladets Johanna Garå som bland annat har ett förflutet i Nyhetsmorgons sportpanel och Canal + la liga-sändningar är Fotbollskanalen Europas stjärnförvärv.
- Det ska bli väldigt roligt. Jag har vetat ett tag och det har börjat sjunka in nu, säger hon.

Har du några förhoppningar eller farhågor så här ett par dagar innan säsongspremiären?
- Nja, jag var lite rädd för de ökända gröna stolarna, men jag har faktiskt varit inne och provsuttit dem.
Vilken sittstil kommer du att köra?
- Det kommer nog bli lite mer åt Olof Lundh hållet snarare än åt Ekwall och Hussfelt. Lite mindre skrevande liksom.

- Sen hoppas jag att jag förutom att prata om de givna Real Madrid och Barcelona för den breda publiken också ska få chansen att gå in på mindre lag och detaljer. Jag tror till exempel att Malaga blir ett lag att hålla reda på.

- En shejk har ju köpt dem och de har värvat tio spelare i sommar, och det är tunga värvningar. Van Nistelrooy, Toulalan, Cazorla med flera. Och de har en bra tränare i Pellegrini. Så dem lär vi få anledning att återkomma till. Sen har jag en passion för Sevilladerbyt, som tyvärr blev uppskjutet i omgång ett.

På tal om det, vinner Barcelona eller Real Madrid ligan, eller finns det någon chans att något annat lag kan vinna ligan?
- Nej, det finns ingen möjlighet till det. Så är det bara. Det är svårt att svara på vilka som tar det men jag tror Barcelona vinner. Fast jag hoppas och tror att Real kan ge dem en match. Men Barcelona vinner nog – och jag tror att Real har en bra chans på Champions League.

Fotbollskanalen Europa med Johanna Garå, Patrick Ekwall, Olof Lundh och Jesper Hussfelt har premiär på söndag den 28 augusti i TV4 – inte missa!

Publicerad 2011-08-28 kl 14:15
Annons
Annons
Annons