POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN
10å

INFÖR Getafe – Osasuna, TV4 Sport 17.00: Fyra raka förluster

Första spanska matchen ut på TV4 Sport under söndagen är Getafe-Osasuna, en match mellan två lag som båda lever farligt. - Det här är en riktig "sexpoängsmatch" i bottenstriden, både Getafe och Osasuna behöver poäng idag, säger Peter Backe som kommenterar matchen.

Båda lagen har placerat sig precis ovanför nedflyttningsstrecket. Med endast fyra omgångar kvar i ligan gäller det att kamma hem så många poäng som möjligt för att säsongen inte ska sluta på fel sida om strecket.

- Getafe har fyra raka förluster i ligan men då ska man samtidigt komma ihåg att laget mött både Barcelona och Real Madrid och gjort bra matcher mot båda två, säger Backe. Dessutom kommer Getafe till dagens match utan skadade Gavilan, vilket är ett avbräck.

De två senaste mötena mellan Osasuna och Getafe har slutat med seger för Osasuna, i höstas blev siffrorna hela 5-2. Frågan är om det är till någon hjälp idag, för inte heller Osasuna är i någon bra form.

- Bara en poäng på de fyra senaste. Gästerna har också ett par tunga avbräck idag, Sergio och Nekounam är avstängda och Dady och Sunny finns på skadelistan, säger Backe.

Kl. 17.00 börjar matchen och du ser den på TV4 Sport.

Publicerad 2009-05-10 kl 15:09
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå