POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN
10å

INFÖR Real Madrid – Barcelona, TV4 Sport 20.00

Då var det äntligen dags för matchen med stort M. Kl. 20.00 är det avspark på Santiago Bernabeu mellan Real Madrid och Barcelona.

Ikväll spelas årets match i Spanien, El Clásico, en match som denna gång handlar om mer än prestige. Efter att det som mest skiljt lagen tolv poäng, handlar det i dagsläget endast om fyra. Skulle Real vinna idag, så är racet om titeln helt öppet, då det endast kommer att återstå fyra omgångar efter helgens matcher.

Real Madrid har jagat Barcelonas försprång så gott som hela säsongen, och nu börjar det verkligen hetta till. Juande Ramos har sagt inför matchen att han kan Barcelona perfekt. Det återstår att se Realtränaren har gjort sitt jobb.

I hans egna läger är det dessvärre ett par namn på skadelistan. Diarra, van Nistelrooy, De La Red och Sneijder kommer inte att vara tillgängliga. Lägg också till Pepe, som fortfarande är avstängd efter ”Getafeincidenten”.

Barcelona spelade Champions League i veckan. Det slutade 0-0 hemma mot Chelsea. Det ska vara osagt om katalanerna hade El Clásico i tankarna redan då, för nu är det bara tre poäng som gäller om Guardiolas mannar ska få lyfta bucklan.

Marquéz fick kliva av i matchen mot Chelsea och förmodas bli borta i ett par veckor. Likaså Henry har skadeproblem inför kvällens match, smärtor i nacken sätter troligtvis stopp för fransmannen.

Under dagen kan ni gotta er i El Clásico-repriser som sänds i TV4 Sport. Men det är kl. 20.00 som är tiden för avspark, missa det inte!

Publicerad 2009-05-02 kl 16:27
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå