Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

INFÖR Sevilla – Valladolid, TV4 Sport 22.00

Valladolid tar sig till Sevilla för att avsluta lördagens spanska matcher. Vid Valladolids förra besök på Ramón Sánchez Pizjuán slutade det med en 2-0-seger för Sevilla. Båda lagen har visat prov på fin form den senaste tiden. Sevilla har fem raka matcher utan förlust, medan Valladolid har vunnit sina tre senaste matcher.

– Jag hoppas på en bra match. Vi lär få se ett offensivt hemmalag men om Sevilla får ledningen måste de lära sig att "stänga" matchen, säger Daniel Kristiansson som kommenterar matchen.

– Det är inte direkt spanska lags starka sida, men samtidigt är det roligt att de fortsätter anfalla vid ledning, fortsätter han.

Valladolid återfinns på en niondeplats i ligan, och har häng på europaplatserna. För att ta sig vidare uppåt i tabellen krävs det att bland annat Henok Goitom fortsätter att göra mål. Han leder lagets interna skytteliga med åtta mål.

– Det ska bli intressant att se vad Henok kan göra mot ett lag som Sevilla. Hans djupledsspel är bra och han har ju sinne för mål, men det räcker inte till någon seger denna kväll, säger Kristiansson.

Matchens visas på TV4 Sport och 22.00 är det avspark

Publicerad 2009-03-21 kl 18:23
Annons
Annons
Annons