POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN
10å

INFÖR Villarreal – Real Madrid, TV4 Sport 22.00: Real kanske har gett upp

Det är fyra lag som kämpar om kvalplatsen till Champions League, Villarreal är ett av dem. Men för att komma ifatt lokalkonkurrenterna Valencia som har tre poäng mer än Villarreal krävs det seger mot Real Madrid ikväll.

- Villarreal har vittring på CL och verkar ha prickat formen till slutspurten, säger Niklas Jarelind som kommenterar matchen.

Förra helgen förstörde Villarreal Barcelonas afton, då katalanerna hade tänkt säkra förstaplatsen. Llorente satte 3-3 på övertid och ordnade så att de gula ubåtarna kunde få med sig en poäng hem.

För Real finns det fortfarande en teoretisk chans att vinna ligan, även om den inte är speciellt stor. Förhoppningarna vilar på att Barcelona mot all förmodan inte ska vinna sina återstående matcher.

- Real har kanske gett upp säsongen och kommer till matchen utan en hel drös med spelare av diverse anledningar. Förhoppningsvis vill de som är med visa upp sig desto mer, säger Jarelind.

- Målrik underhållning inför en skränande och Europalängtande hemmapublik. Den som väljer bort det för någon slags grannlandsnepotistisk musiktävling är ju inte friska på något sätt, avslutar Jarelind med att säga.

Matchen drar igång kl. 22.00 och du ser den på TV4 Sport.

Publicerad 2009-05-16 kl 18:46
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå