POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

Iniesta: "Barca kommer aldrig hitta en spelare som Messi igen"

Messi byter med Iniesta

BARCELONA. Barcelona kan sluta säsongen titellös och nu erkänner Iniesta förändring behövs.
-Vi måste göra förändringar för att vinna igen, säger Andrés Iniesta till Sport.

Om man räknar titeln i den spanska supercupen till fjol säsongen så kan FC Barcelona gå titellösa för första gången sedan 2007-08. Även om stilen inte kommer förändras så medger Iniesta nu att den katalanska klubben behöver förändringar.

- Stilen är odiskuterbar men vi måste göra förändringar för att börja vinna igen. När det inte går bra är det allas fel eftersom vi alla är i samma båt, säger Andrés Iniesta till den spanska tidningen Sport under ett evenemang med Powerade.

Den enda titeln som Barcelona har möjlighet till att vinna är ligatiteln men för det krävs att både Real Madrid och Atlético Madrid tappar poäng.

- Det är väldigt svårt eftersom det inte beror på oss, men det är inte omöjligt. Vi får se vad som händer, ta det en vecka i taget.

Iniesta kommenterade även den kritiken som varit mot han lagkamrat Lionel Messi och ryktena om att spelaren skulle vara på väg bort från klubben.

- Klubben kommer aldrig hitta en spelare som Messi igen, men Messi kommer inte heller hitta en klubb som Barça. Därför hoppas jag att han avslutar sin idrottskarriär i Barça, eftersom det inte finns något ställe som är bättre att vara på än här, säger Iniesta till Sport.

Publicerad 2014-04-25 kl 14:17
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå