Sofia Jakobsson svarade för ett mål och en assist mot Deportivo La Coruna.
Men det räckte inte till seger.
I slutet rasade Tacón samman och förlorade med 4-3.

Landslagsspelarna Sofia Jakobsson och Kosovare Asllani startade när CD Tacón ställdes mot Deportivo La Coruna under söndagen.

Och Sofia Jakobsson visade framfötterna i matchen.

I den 40:e minuten assisterade hon till Tacóns ledningsmål, men hon nöjde sig inte med en målgivande passning. Vid 2-0-ledning i den 79:e minuten höll hon sig framme och satte dit 3-0.

Där och då såg det ut som Tacón gick mot en säker seger. Men i slutet föll laget ihop som ett korthus. De sista tio minuterna reducerade Deportivo La Coruna två gånger om samt kvitterade. I matchens absoluta slutskede gjorde dessutom Deportivo La Coruna 4-3, vilket blev matchens slutresultat.

Tacón ligger på tionde plats i den spanska högstaligan. Det återstår nio omgångar av ligaspelet.

Publicerad 2020-03-01 kl 13:55