TV: Messis nya show - hattrickskytt i Barcelonas överkörning

La Liga

Lionel Messi hade i kväll stor show i La Liga.
Barcelona-stjärnan låg bakom allt och blev hattrickskytt i Barcelonas 5-0-seger mot Levante på Ciudad de Valencia.
- Luis och Leo är de bästa anfallarna på många år, säger Barcelona-backen Gerard Piqué enligt Marca.

Se Messis hattrick i Sporten i spelaren ovan.

Barcelona ställdes i kväll mot Levante och hade chans att åter rycka från Sevilla i tabelltoppen i La Liga. Då bjöd Lionel Messi på stor show i en ny överkörning.

Barcelona kontrollerade inledningsvis matchen och tog i den 35:e minuten ledningen. Lionel Messi satte läckert fram bollen i straffområdet till Luis Suarez som slog till på volley i krysset till 1-0. Det var bara början på en fin kväll för Messi och hans lagkamrater på Ciudad de Valencia.

Åtta minuter senare var det nämligen Messis tur att få fira. Argentinaren sprang sig fri framför mål och rullade kyligt in 2-0 till ledning i halvtid. I andra halvlek fortsatte han sedan på samma trend genom att först ordna 3-0 och sedan fullborda ett hattrick till 4-0 genom hans 14:e ligamål på lika många matcher den här säsongen.

Barcelona fortsatte att trycka på framåt och vann till slut mötet med 5-0 efter mål av Gerard Pique, framspelad av Messi, och ryckte därmed i tabelltoppen i Spanien. Storklubben har nu tre poäng ner till Sevilla på andraplats och fem poäng ner till Real Madrid på fjärdeplats.

- Luis (Suarez) och Leo (Messi) är de bästa anfallarna på många år. Det är sant att Luis har mål i blodet och Leo gör allting, säger Barcelona-målskytten Gerard Piqué enligt Marca.

Lagens startelvor:

Levante: Oier - Garcia, Pier, Bardhi, Morales, Postigo, Rochina, Cabaco, Boateng, Jason, Campana

Barcelona:Ter Stegen - Lenglet, Pique, Vermaelen, Alba, Rakitic, Busquets, Vidal, Messi, Suarez, Dembele

-
-
Publicerad 2018-12-16 kl 22:30

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.