Barcelona körde över Betis i andra halvlek - Messi och Suarez tvåmålsskyttar

La Liga

0-0 i halvtid mot Betis - då lossnade det rejält för Barcelona i andra halvlek.
Serieledaren vann med hela 5-0 efter dubbla mål av Luis Suarez och Leo Messi.

Barcelona tog sin sjätte raka seger i La Liga efter en riktigt urladdning i andra halvlek mot Real Betis. Hemmalaget försvarade sig starkt i den första halvleken och höll serieledaren borta från de riktigt heta chanserna. I halvtid var ställningen fortsatt 0-0.

I slutminuterna av den första halvleken tvingades Thomas Vermaelen utgå för gästerna. In kom Samuel Umtiti som därmed gjorde comeback för Barcelona efter en och en halv månads skadefrånvaro.

I den andra halvleken skulle det lossna för Barcelona - och det rejält. Efter en knapp kvart satte Ivan Rakitic 1-0. Fem minuter senare glömdes Leo Messi bort i mitten och argentinaren kunde säkert trycka in 2-0. Ytterligare fem minuter senare ökade Luis Suarez på till 3-0.

Leo Messi blev sedan tvåmålsskytt med sitt 4-0-mål i den 80:e minuten. Innan matchen var slut så blev även Luis Suarez tvåmålsskytt. Barcelona vann med hela 5-0.

Lagens startelvor:

Betis: Adan - Francis, Mandi, Feddal, Durmisi - Javi Gracia, Fabian, Guardado, Tello, Joaquin - Sergio Leon.

Barça: Ter Stegen - Semedo, Pique, Vermaelen, Alba - Rakitic, Busquets, Roberto, Gomes -Messi, Suarez.