Real vände tidigt underläge till seger - vilade tunga pjäser

La Liga

Real Madrid, med flera skadeavbräck, kostade på sig att vila Keylor Navas och Cristiano Ronaldo. Borta mot Leganes vände man ett tidigt underläge till seger med 2-1.

Leganes på bortaplan, då valde Zinedine Zidane att vila flera tunga pjäser i Real Madrid. Cristiano Ronaldo och Keylor Navas var inte med i matchtruppen, och därtill är Marcelo, Luka Modric och Toni Kroos skadade.

Det kunde ha kostat en seger, men efter ett tidigt underläge så vände Real och vann matchen med 3-1.

Efter bara fem minuter tog hemmalaget ledningen. Efter en hörna kastade sig backen Unai Bustinza modigt fram och blockerade Theo Hernandez rensningsförsök och fläkte in 1-0.

Svaret skulle komma fem minuter senare. Efter ett svagt uppspel fick Lucas Vazquez ett fint läge och avslutade stensäkert till 1-1.

Efter en knapp halvtimme skulle Real också ta ledningen. Efter ett mycket vackert anfall avslutade Casemiro till 2-1.

Leganes var inte ofarligt och kom nära en kvittering i andra halvlek. Men i slutminuterna fick Real en straff och Sergio Ramos kunde fastställa slutresultatet 3-1.

Lagens startelvor:

Leganes: Cuellar - Tito, Bustinza, Siovas, Rico - Gumbau, Gabriel - El Zhar, Eraso, Ramos - Beauvue.

Real: Casilla - Carvajal, Ramos, Varane, Theo - Casemiro, Kovacic, Isco - Vazquez, Benzema, Asensio.