Real övertygade i premiären - men Ramos utvisad i sista minuten

La Liga

I kväll klev Real Madrid in i La Liga-säsongen.
Det såg ut att bli en enkel seger utan något mer till det - men på stopptid drog Ramos på sig sitt andra gula kort och blev utvisad.

STREAMA PÅ SÖNDAG

Real Madrid klev under söndagen in i La Liga. Premiären var borta mot Deportivo - och det var aldrig mycket snack om vilket lag som skulle ta hem det.

Det blev en riktigt bra första halvlek för gästerna som inledde målskyttet efter 20 minuter genom Gareth Bale som petade in en retur från Karim Benzema.

Bara sju minuter senare kom kvällens andra mål när Casemiro klev fram och satte in 2-0 efter fint förarbete av Marcelo som spelade in bollen i straffområdet.

Det var en relativt lugn match fram till början av andra halvlek när det hettade till mellan lagen efter diskussioner som ledde till att Ramos tryckte upp sin hand i ansiktet på en motståndare.

Han kom undan med ett gult kort.

Det fortsatte vara en händelserik andra halvlek. Toni Kroos skrev in sig i målprotokollet efter dryga timmen när han prickade in sitt avslut via en motståndare till 3-0.

Efter det såg det ut att bli en lugn avslutning - men i den 89:e minuten fick hemmalaget en straff. Florin Andone klev fram för att ta hand om den.

Men bollen, den satte han via Navas strax utanför den vänstra stolpen.

Och i den sista minuten av stopptid drog Ramos på sig ett andra gult kort - och blev utvisad.

Starelvor

DeportivoMartinez - Juanfran, Schar, Sidnei, Luisinho - Mosquera, Guilherme, Borges - Fede, Andone, Bakkali.

Real Navas - Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo - Kroos, Casemiro, Modric, Isco - Bale, Benzema.

-
-
Publicerad 2017-08-21 kl 00:05

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.