TV: Fati målskytt på nytt när Barça vann : "Tonåringen är glödhet"

La Liga

Tre mål på två matcher.
Ansu Fati har fått en lysande start på La Liga-säsongen.
- Det såg enkelt ut, men det var det inte, säger C Mores kommentator Christopher Kviborg.

Barcelona fick en smakstart på matchen och tog ledningen redan efter elva minuters spel. Philippe Coutinho hittade fram till Ansu Fati som tog sig förbi sin försvarare och placerade in 1-0 med vänstern. Målet var talangens tredje för säsongen, då han gjorde två mål i premiären mot Villarreal.

- Det såg enkelt ut, men det var det inte. Den här tonåringen är glödhet, säger C Mores kommentator Christopher Kviborg.

Sex minuter in på den andra halvleken utökade gästerna ledningen. Lionel Messi försökte spela bollen i sidled, varpå kulan tog på ett Celta Vigo-ben och in i eget mål.

Sergio Roberto fastställde sedan slutresultatet till 3-0 på stopptid, vilket gör att Barcelona nu har full pott efter två spelade omgångar.

Celta Vigo: Villia - Aidoo, Murillo, Mallo - Fontan, Tapia, Veiga, Olaza - Suarez - Mor, Aspas.

Barcelona: Neto - Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Busquets, de Jong - Griezmann, Coutinho, Fati - Messi.