TV: Isak utan speltid - Real Sociedad kvar i serieledning

La Liga

Alexander Isak blev kvar på bänken mot Villarreal.
Då tog Real Sociedad en poäng och är därmed kvar i ligatopp.

Se 1-1-målet i spelaren ovan.

Alexander Isak fick under söndagskvällen börja på bänken när Real Sociedad tog emot Villarreal på hemmaplan i La Liga. Då fick han se Villarreal tilldelas straff redan i den fjärde minuten, något som Gerard Moreno utnyttjade till 1-0 för bortalaget.

Det var dock inte matchens sista straff. I mitten av första halvlek blev nämligen även "La Real" tilldelat straff och då var Mikel Oyarzabal minst lika kylig, som Moreno, till 1-1.

I andra halvan av matchen jagade Real Sociedad ett segermål, men utan Isak på planen. Svensken fick nämligen sitta kvar på bänken under hela matchen som slutade 1-1. Real Sociedad är därmed kvar i serieledning, men nu med en poäng ner till tvåan Atlético Madrid. Atlético har dock två matcher färre spelade i ligan.

Real Sociedad: Remiro - Barrentxea, Elustondo, Normand, Munoz - Merino, Zubeldia, Lopez - Guevara, José, Oyarzabal.

Villarreal: Asenjo - Gaspar, Albiol, Torres, Pedraza - Parejo, Iborra - Moreno, Trigueros, Estupinan - Bacca.