Klassmålsfest när Atlético Madrid kryssade mot Sevilla

Spanien

Det var öppet, dramatiskt och framför allt snygga mål när Atlético Madrid spelade 2-2 mot Sevilla.

Kampen om Europaplatserna är hård i La Liga och för Atlético Madrid och Sevilla var matchen oerhörd viktig. Atlético Madrid tryckte på mot Sevilla på Vicente Calderon i den första halvleken. Men trots flera lägen - inte minst för Agüero - var det Sevilla som tog ledningen.

Perotti bröstade ned bollen till Negredo - som med en vacker avslutning lämnade De Gea chanslös.

Atlético skulle dock kvittera precis efter paus. Diego Forlan slog en 40-meterskross in mot straffområdet, där Koke dök upp och med en riktig klassnick kvitterade matchen.

Rakitics snygga, välplacerade skott, 67 minuter in i matchen gjorde att Sevilla återtog ledningen. Klassmålen var dock inte slut där. Reyes skulle kvittera matchen med kvarten kvar att spela, och efter ett fint pass fick han yta på kanten och avslutade kliniskt och kyligt.

Viktigt mål för laget och inte minst Quique Sánchez Flores, som sitter löst i Madrid-klubben.

Atlético Madrid: De Gea, Ujfalusi, Godin, Dominguez, Lopez, Reyes, Garcia, Merodio Koke, Tiago, Forland, Agüero

Sevilla: Varas, Dabo, Fazio, Escude, Navarro, Navas, Medel, Perotti, Rakitic, Fabiano, Negredo

Publicerad 2011-02-26 kl 20:01