Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

”Knivattack” mot Mourinho en tidningsanka: Kan ha varit ett finger

José Mourinho blev aldrig utsatt för en knivattack. Enligt klubben är det en helt snedvriden nyhet. Någon knivattack har helt enkelt inte ägt rum.

Spansk press slog på rejält när nyheten om att en man beväpnad med kniv ska ha försökt attackera José Mourinho och huggit hans livvakt så att denne fick föras till sjukhus. Real Madrid är rasande över rapporteringen som de menar är helt felaktig.
- Om något allvarligt hänt hade vi gått till polisen direkt. Det är knappast så att någon försöker knivhugga Real Madrids manager och vi inte gör någonting åt det, vilket är vad media påstår, säger en talesman för klubben enligt Football-Italia.

Så här beskriver klubben händelsen:
- I hotellet kände en av säkerhetsvakterna något på sin rygg och insåg att det var ett litet sår. Det kan ha varit en penna, staketet eller en fingernagel.

Det var tidningen Cadena Ser som var först ut med nyheten och där rapporterades om ett fyra centimeters knivhugg på livvakten och att allt ska ha fångats på övervakningskamera. Återstår att se om några sådana bilder kan publiceras.

Publicerad 2011-03-05 kl 21:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons