Koeman efter fiaskot: "Förstår att frågor ställs"

Barcelona kryssade oväntat mot Levante under tisdagen.
Efter matchen svarade tränare Ronald Koeman på frågor om sin framtid.
- Efter den andra halvleken förstår jag absolut att frågor ställs, sa han.

Se höjdpunkter från matchen i spelaren ovan.

Barcelona hade under tisdagen chans att sätta press extra press på Real Madrid och Atlético Madrid i La Liga-toppen när de ställdes mot Levante. Matchen började bra och de ledde med 2-0, men sedan gick det nedför.

Levante reducerade och kvitterade till 2-2, sedan tog Barcelona ledningen igen - men med bara några minuter kvar av matchen kvitterade Levante igen och krysset var ett faktum.

Matchen slutade 3-3, vilket betydde att Levante säkrade nytt kontrakt. I och med krysset är Barcelona nu en poäng bakom Atlético Madrid med en match mer spelad.

Efter matchen svarade tränare Ronald Koeman på frågor om sin framtid.