Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Koke om Xavi-jämförelsen: "Känner ingen extra press"

Foto: Scanpix

BARCELONA. Koke har i Spanien blivit utsedd till att axla Xavis mantel i det spanska landslaget, men det är inget som påverkar Atlético-spelaren
- Jag känner ingen extra press av att jämföras med Xavi, säger Koke under en presskonferens med det spanska landslaget.

Trots att han bara är 22 år gammal så finns det enorma förväntningar på Koke som av många förväntas bli det spanska landslagets nya Xavi och den som ska leda La Roja till nya framgångar. Men spelaren själv menar att det inte är något som påverkar honom.
- Jag känner ingen extra press över att jämföras med Xavi och bli utnämnd till hans efterträdare. Det jag måste göra här är bara samma sak som jag gjort i min klubb, för det jag gjort där är anledningen till att jag är här. Jag måste hela tiden jobba hårt och försöka fortsätta att utvecklas, säger Koke enligt Marca på en presskonferens med landslaget.

Det är stor förändring på gång i det spanska landslaget och Koke förväntas nu ta ett steg framåt och bli en nyckelspelare för La Roja, men själv menar han att det är fler som måste göra det.
-  Det är inte bara jag utan alla måste ta ett steg framåt både de nya spelarna och veteranerna. Det har varit en otroligt bra epok och nu måste vi fortsätta att jobba hårt. Vi måste gå framåt, inte bara jag utan alla, för att nå EM och göra bra ifrån oss där, säger Koke.

Publicerad 2014-11-14 kl 14:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons