Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Kryss mot division tre-lag – Mourinho ändå nöjd

Real Madrid spelade 0-0 mot Murcia från tredjedivisionen Segunda B – efteråt sade sig Jose Mourinho vara nöjd.

Real Madrid och den spanska cupen har varit lika med katastrof de senaste säsongerna. Förra året kraschade Reals cupresa mot lilleputtlaget Alcorcon som slog giganterna med hela 4-0.

På tisdagen möte Real Real Murcia som till vardags spelar i den spanska tredje divisionen och Jose Mourinho tog bland annat ut Cristiano Ronaldo och Iker Casillas för att försäkra sig om att inget skulle gå snett.

Och även om det inte blev förlust så blev det ändå ett resultat som inte smickrar Real, 0-0. Men Jose Mourinho verkar inte speciellt bekymrad över sakernas tillstånd, även om man antagligen får räkna med att det delvis är ett spel för gallerierna.
. Det var ingen Alcorcon-chock. Vi tog det på allvar och resultatet är bra med tanke på att det är en utslagsturnering och vi ska möte dem två gånger. Jag är övertygad om att vi kommer att vinna match nummer två, sade portugisen efter matchen.

Frågan är hur nöjd Mourinho är med Karim Benzema som fick chansen från start istället för Gonzalo Higuain – men fransmannen tog de inte. Benzema byttes ut efter en ineffektiv timme på planen..
- Vissa spelare gjorde helt uppenbart en mindre bar match, men alla försökte och jag tar det med mig, sade Mourinho.

Publicerad 2010-10-27 kl 11:27
Annons
Annons
Annons