POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

"Larsson kollar på lägenhet i Granada"

Foto: AP

Daniel Larsson

BARCELONA. Daniel Larsson nära övergång till Granada, har enligt uppgifter redan börjat titta på lägenheter.

I den sista omgången av La Liga såg Granada CF till att Daniel Larssons klubb Real Valladolid åkte ur den spanska högstadivisionen genom att besegra dem med på bortaplan med 0-1. Nu kan Larsson komma att gå till just Granada, efter att han valt att lämna Valladolid.

Det har tidigare rapporterats i svensk media att Larsson kunde vara på väg till Granada och nu skriver även spansk media  så är fallet.

Enligt den lokala tidningen ideal.es kommer Larsson med största sannolikhet bli klubbens första värvning under sommaren. Tidningen skriver även att Larsson tros komma till Granada under tisdagen för ytterligare förhandlingar.

Dessutom ska Granadas sportchef Juan Carlos Cordero bekräftat för ideal.es att man påbörjat förhandlingar med spelaren, men att inget ännu är klart.

Daniel Larsson ska enligt uppgifter redan börjat titta på lägenheter i området runt lagets hemmaarena Los Cármenes, vilket tyder på att en övergång kan vara nära.

Larsson kom till Spanien och Real Valladolid från Malmö FF i januari 2013. Han spelade 43 matcher och gjorde tre mål under tiden i Valladolid.

Trots att han hade kontrakt för en säsong till har Larsson valt att lämna Valladolid som åkt ner i den spanska andradivisionen. I samröre med klubben har han kommit fram till att aktivera en klausul som gör att kontraktet bryts och Larsson kan därför gå gratis.

Publicerad 2014-06-03 kl 12:24
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå