POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN
11å

Laudrup krävs på miljonbelopp

I Getafe har man inte glömt att Michael Laudrup självmant sa upp kontraktet tidigare i somras. Nu kräver klubbens president att tränaren betalar sin utköpsklausul på 5,5 miljoner.

Getafe och klubbens tidigare tränare Michael Laudrup avslutade inte relationen på bästa sätt. I juni meddelade dansken att han inte hade för avsikt att fullfölja kontraktet med Madridklubben som egentligen sträckte sig till sommaren 2009.

Vid tillfället accepterade Getafes president Angel Torres beslutet, och gjorde inte någon stor sak av att Laudrup egentligen bröt ett kontrakt och därmed var skyldig klubben den fastställda utköpsklausulen på 600 000 euro (5,5 miljoner kronor).

Nu är det däremot skillnad. Dansken är inte längre arbetslös efter att ha skrivit på för Spartak Moskva, och enligt spansk press är Angel Torres beredd att driva ärendet vidare och anmäla tränaren till FIFA och betalningen uteblir.

Enligt Laudrups representant Bayram Tutumlu är däremot fallet redan avslutat. Sedan i juni närmare bestämt, då klubben lät tränaren lämna Getafe utan att göra anspråk på pengarna.

Publicerad 2008-09-11 kl 10:22
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå