Levante kämpade till sig oavgjort mot Real Madrid efter ful och stökig match

Spanien

Inte mycket stämde för Real Madrid och José Mourinho i matchen mot Levante. Efter en trög första halvlek lyckades man aldrig få hål på nykomlingen trots flera dunderchanser.

Om den första halvleken var seg och trög var den andra den omvända. Real Madrid mäktade bara med ett skott mot mål de första 45 minuterna - mot den 19 i den andra. Levante hade samtidigt inte ett enda avslut mot mål under hela matchen.

Real-spelarna ville också ha en straff i mitten av den andra halvleken. Levantes Del Horno fick bollen på armen i eget straffområdet, men domaren missade situationen som såg solklar ut.

Trots flera byten fick aldrig Real in bollen trots flera fina lägen för Gonzalo Higuain. Levante höll undan och lyckades på något sätt få med sig 0-0 hemma på Ciutat de Valencia.