Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Lopez petade Casillas: "Har en bra relation med Iker"

Foto: AP

Diego Lopez

BARCELONA. Trots kampen om målvaktspositionen och debatten i media har Iker Casillas och Diego López en bra relation med varandra.

- Det finns inget negativt att säga om honom, jag har alltid beundrat Iker, säger López till Cadena SER.

Sedan José Mourinho valde att värva Diego López till Real Madrid från Sevilla 2013 har där varit en ständig kamp mellan Iker Casillas och López om målvaktspositionen i laget. Men trots det har de två målvakterna en bra relation.

- Jag har en bra relation med Iker. Jag respekterar och beundrar honom, jag har alltid beundrat honom. Iker och jag har aldrig saknat respekt för varandra, vi har en varm och normal relation. Både jag och han känner kärleken från Real Madrid fansen. Jag har inte något negativt att säga om honom för då skulle jag ljuga, säger López till Cadena SER.

Debatten om vem av de två målvakterna som borde vara förstavalet har varit stor i spanskmedia, men López känner inte att han blivit orättvist behandlad.

- Jag har inte känt mig ifrågasatt, sedan jag kom till Real Madrid har jag känt mig väldigt älskad, jag trivs bra här. Jag känner mig inte orättvist behandlad av media, där har varit både kritik och beröm

Den här säsongen har Carlo Ancelotti tagit beslutet att spela López i ligaspelet med Casillas fått stå i Champions League. Men även om det skulle ändras så har López inga planer på att lämna Los Blancos.

- Om vi tar oss till final i Champions League och tränaren bestämmer att börja spela Iker i ligamatcherna så kommer jag acceptera det. Men min plan är att fortsätta i Madrid, det är en bra utmaning för mig. Där finns ingen bättre klubb i världen än Real Madrid.

Med det sagt gör Madridmålvakten det tydligt i intervjun med Cadena SER att han inte är i Real Madrid för att agera andremålvakt.

- Jag skrev inte på för att vara andremålvakt. Jag skrev på för att tävla och kämpa för min plats. Jag är självsäker på min förmåga och jag är väldigt glad över att fortsätta vara en Real Madrid-spelare.

Diego López gjorde sig ett namn i Villarreal men efter att de gula ubåtarna åkt ur högsta divisionen 2012 skrev han på för Sevilla och han erkänner nu att tiden i Sevilla inte blivit riktigt som han tänkt sig.

- Jag var inte bra i Sevilla, jag tycker synd om fansen. Jag kom dit för att ge mitt allt, jag tog ut mig helt på träningarna och försökte lyckas där. Men när jag kom till Sevilla vara jag psykologiskt nere efter att ha åkt ur La Liga med Villarreal och jag tror inte att jag passade i Sevilla, säger López till Cadena SER.

Publicerad 2014-03-20 kl 12:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons