Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Luis Enrique: "Vi måste visa att vi är bättre"

Foto: SCANPIX

Efter 3-1 i första mötet är Luis Enrique optimistisk inför avgörandet i cupsemifinalen mot Villarreal.
- Vi har de ideala förutsättningarna för att avgöra det här mötet, säger Bacelonatränaren i en presskonferens inför matchen.

FC  Barcelona vann det första semifinalmötet på Camp Nou med 3-1, ett resultat som gör att Luis Enrique är övertygad om hur de gula ubåtarna kommer spela på El Madrigal under onsdagskvällen.

- Vi vet vad Villarreal kommer göra innan matchen börjar. Resultatet från den första matchen [3-1] betyder att de förr eller senare måste öppna upp, vilket är annorlunda mot hur det har varit i våra tidigare möten.

De två lagen har redan möts tre gånger den här säsongen där Barcelona vunnit samtliga, trots att Marcelinos lag enligt Barça-bossen spelat mer defensivt mot den katalanska klubben i jämförelse med hur de normalt spelar.

- Villarreal i resten av sina ligamatcher är inte samma Villarreal som möter oss. I andra matcher har de många chanser och flera anfall genom sina ytterbackar. De har stor potential och vi måste spela en bra match, visa att vi är bättre.

Med tanke på att Barcelona har en 3-1 ledning med sig in i matchen tror Lucho dock att de på El Madrigal kommer få se ett betydligt offensivare Villarreal. 

- Det är tydligt att de måste göra mer än vad de gjort i tidigare matcher och de är farliga. Men vi är också farliga och vi vill avgöra den här semifinalen och har de ideala förutsättningarna för att göra det, säger Luis Enrique.

Publicerad 2015-03-04 kl 17:14
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons