Målfest när Sevilla tog säsongens första trea

Spanien

4-3 och underhållning på högsta nivå. Sevillas 4-3-seger mot nykomlingen Sporting Gijon kändes inte säker.

Mate Bilic var en het man i inledningen. Han satte inom loppet av två minuter både 1-0 och 2-0 för nykomlingen Sporting Gijon mot Sevilla. Men Javier Chevantón reducerade strax därefter och med cirka 10 minuter kvar på halvleken gjorde Frederic Kanoute 2-2 och bara minuten senare kom Enzo Maresca och satte 3-2.

För att fullborda hysterin i den första halvleken visade Gijon att luften gick inte ur. De tappra nykomlingarna fortsatte framåt och fick straff. Den förvaltades som sig bör och till 3-3.

Där var det slut för halvleken, men inte matchen. Frederic Kanoute ville mer och satte 4-3 på en retur i den andra halvleken.

Segern var säsongens första trepoängare för Sevilla.

Publicerad 2008-09-13 kl 23:58