Målvakts- och domartavla räddade Real

Spanien

Javad Nekounam satte överraskande 1-0 för Osasuna mot Real Madrid, men hemmalaget tog sig i kragen och i den andra halvleken sköt Sergio Ramos ett skott som såg ganska ofarligt ut, men som målvakten Roberto tappade in. En riktig tavla.

Real fortsatte sedan jakten på sin trepoängare då Arjen Robben trixade till vänster i straffområdet och spelade fram till Gonzalo Higuain som bara hade att stöta in bollen i öppet mål.

Osasuna skulle ha haft en straff när Pepe stämplade Juanfran i den 83:e minuten, men domaren valde istället att helt felaktigt varva Osasunaspelaren för filmning. Det var Juanfrans andra gula och laget är nu en man mindre. Kanske avgjorde domaren matchen där?

Istället för kvittering utökade Real sin ledning på tilläggstid via Arjen Robben.
Publicerad 2009-01-18 kl 18:56