Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Maradona: Messi är på väg att bli bäst

Efter Messis fantastisk insats mot Arsenal har många experter ställt frågan – är han bäst genom tiderna nu? För en av de största konkurrenterna till utmärkelsen, Maradona, är han snart där.

Messi och Maradona har haft ett par kontroverser sedan den gamle storspelaren tog över som förbundskapten för Argentina. Stridshandsken är dock nedgrävd nu, då Maradona berättar att han och Messi har talat ut.

– Vi pratade ut i två timmar hand i hand och löste en massa saker. Jag berättade för honom om saker som har hänt mig, och att varje söndag kommer en ny utmaning som man måste klara av, säger Maradona enligt AS.

Maradona anses av många som världens bäste genom tiderna, och tidigare har hans största konkurrent till det epitetet varit Pelé. Nu nämns Messi i den diskussionen – och Maradona har haft en del att säga Messi om den saken.

– Jag har sagt till honom att mitt är gjort nu. Hans karriär är nu och äntligen får vi se vem som är bäst genom tiderna. Men Messi är på rätt väg. Han är mogen och ivrig.

Publicerad 2010-05-19 kl 19:03
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons