Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Messi: Arsenal kan inte spela försvarsspel

Lionel Messi är säker på seger i returmötet mot Arsenal på Camp Nou. Argentinaren tror att engelsmännen måste backa hem för att avancera – något de inte klarar av.

Arsenal vände överraskande det första mötet med Barcelona i Champions League till seger med 2-1. Trots vinsten måste ändå Wengers mannar se till att hålla tätt på Camp Nou till följd av Barcelonas bortamål. En för svår uppgift enligt världens bästa fotbollsspelare Lionel Messi.

– Det kommer att bli en annan historia i Spanien. Jag är inte säker på att Arsenal är ett lag som kan spela försvarsspel – och det kommer att göra att de öppnar sig väldigt mycket, säger han till Mirrorfootball.co.uk enligt goal.com

Messi hoppas samtidigt på ett snabbt ledningsmål för sitt Barcelona. Och då kommer de inte att backa hem.
– Vi är inte kapabla till det (göra mål snabbt och sedan försvara). Så spelar vi inte fotboll. Om vi gör ett mål försöker vi göra fler, oavsett matchbild.

Messi ger också sin syn på skadade Cesc Fabregas kamp mot klockan inför supermötet. Argentinaren medger att spanjoren är det största hotet mot Barcelonas framgångar.
– Om han inte spelar blir vår uppgift betydligt lättare. Han är ett stort hot och är väldigt inflytelserik för dem, säger Lionel Messi.

Publicerad 2011-03-06 kl 17:12
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons